Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

Doe jij wat je leuk vindt?

De vakantie periode is weer aangebroken en dat betekent; tijd om eens lekker na te denken! Nadenken over wat jij wilt misschien. Hoe het afgelopen jaar is gegaan, wat je anders zou willen doen of waar jij écht gelukkig van wordt.

 

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

Onlangs belde Annemarie, zij wilde graag eens met ons in gesprek over onze opleidingen. Al jaren zat ze vast in haar baan waar ze steeds ongelukkiger in werd. Op zoek naar een andere baan durfde ze niet, “wie wil nou iemand boven de 40?” En diep in haar hart wilde ze helemaal geen andere baan, ze wilde juist geld verdienen met haar passie: mensen en kleding.


Zij koesterde een droom

Ze had al een doelgroep in gedachten en een naam voor haar bedrijf. Haar ogen gingen stralen toen ze ons haar droom vertelde. Haar droom die ze al 3 jaar koestert. Haar eigen gedachten hadden ervoor gezorgd dat ze tot nu toe nog geen actie ondernomen had. Want, “stel dat het niets wordt”. “Kan ik het wel?”. “Ben ik niet te oud hiervoor?”

 

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!


Van dromen naar doen!

Juist in dit vak is het belangrijk dat je wat ouder bent, mensenkennis en levenservaring hebt. En wanneer je bewust kiest voor een opleiding die bij je past, word jij absoluut een goede kleur-, kleding-, of imagostylist! De Stijlacademie is er juist voor de 35+ vrouw die haar eigen pad durft te kiezen.

Ga er nooit vanuit dat het opzetten van je eigen stylingbureau ‘misschien niet lukt’.  Zoveel mensen worstelen met hun kleding en uiterlijk, stylistes kunnen veel voor ze betekenen. Dus: droom niet je leven, maar leef je droom!

Annemarie heeft inmiddels een besluit genomen en kunnen wij binnenkort verwelkomen bij de Stijlopleiding!

Wil je net als Annemarie ook eens met De Stijlacademie kennis komen maken?  Neem vrijblijvend contact met ons op, de koffie staat voor je klaar!

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

 

_____________________________________________________________________

Lekker lezen in de vakantie!

4 boekentips voor jou

Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit meer te werken!

Een cursist die in september bij ons start met de opleiding kleur vroeg ons om een aantal inspirerende boeken over kleur en stijl.

Wellicht kunnen wij jou daar ook een plezier mee doen. We hebben een overzicht voor je gemaakt:

 

1. Wij zijn zelf dol op Trinny & Susannah. In je vakantie adviseren wij je: “Toon me je garderobe en ik zeg je wie je bent”

2. Ook leerzaam vinden wij het boek “Zien ze wel hoe goed je bent”. Geschreven door onze collega’s Mirjam ten Cate en Sascha Bertus.

3. Bekend van tv en zeer inspirerend; Gok Wan ‘Work your wardrobe”. De boeken zijn wel Engelstalig.

4.“Kleding genoeg” van Merel ’t Wout hebben wij ook verslonden. Alles komt hier aan bod, kleur en stijl.

 

Wij wensen je heel veel leesplezier en natuurlijk een hele goede vakantie!

 

Irma en Marijke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *