De beste kleur jeans

Vind jij het ook lastig om de beste kleur jeans te kiezen? In jeans is zoveel variëteit, dat het lastig is om een goede broek te vinden. Nog voordat we ons gingen verdiepen in kleur en stijl hebben we allerlei soorten jeans gedragen: van lichte tot donkere jeans met verschillende wassingen, met opgestikte zakken tot heel eenvoudig en van een paperbag-model tot skinny.

Er zijn zoveel soorten jeans. Hoe vind je de jeans die bij je past?
Er zijn zoveel soorten jeans. Hoe vind je de juiste die bij jou past?

Eenvoudig de juiste jeans vinden

Nu we weten welke kleur ons het beste past en welke stijl mooi aansluit op ons figuur is het kiezen van de beste jeans heel eenvoudig. In een jeansstore raken wij de weg niet meer kwijt. Graag delen we onze tips met jou zodat jij miskopen vermijdt en voortaan trefzeker de juiste jeans kiest. Want een fijne jeans die als gegoten zit, die draag je graag en kan op veel manieren gestyled worden. Denk aan het combineren van je jeans met een glanzende blouse en hakken of een lekkere sweater met sneakers!

Wanneer je je jeans afstemt op je haar- en huidskleur ben je mooi in harmonie.
Je jeans stem je af op je haarkleur voor een mooie balans

De beste kleur jeans

Als je een lichte huidskleur hebt en blond of lichtgrijs haar dan is een lichte jeans de beste keuze. De lichte jeans herhaalt je lichte haarkleur en is mooi in balans met je uiterlijke kenmerken. Vrouwen met een lichte huid en donker haar of vrouwen met een donkere huidskleur staan het mooist met een donkere wassing. Als je geen licht haar, maar ook geen uitgesproken donker haar hebt dan is een mid-wash denim een goede optie (zie de foto hierboven).

Let bij het kopen van een jeans naast de kleur ook op de pasvorm. Welke jeans draag je als je volle of smalle heupen hebt?

Je jeans: gekleed of liever casual?

Jeans kun je op veel manieren stylen van wat meer gekleed tot sportief. Voor een casual uitstraling gebruik je een mid-wash denim zoals de broek links op de afbeelding hierboven. En voor een gekledere look neem je een donkerblauwe of zwarte jeans zoals de rechterbroek op de afbeelding hierboven. Zo kies je de beste kleur jeans voor de gelegenheid!

De vorm van je billen bepaalt welke zakken je kiest op je jeans.
Let bij het kopen van een jeans ook op de achterkant

De beste kleur jeans en de pasvorm van je denim

Wat je huidskleur of haarkleur ook is, er is altijd een denim te vinden die je goed staat. De sleutel is het vinden van de beste kleur jeans. Daarnaast speelt de pasvorm natuurlijk ook een rol, heb je smalle of ronde heupen en platte of ronde billen? (Voor advies over de pasvorm raadpleeg je één van onze consultants!). Op de foto’s hierboven vind je al wat stijltips waar je rekening mee kunt houden. Met zo veel opties in de winkel (wij winkelen graag bij Konijnendijk Mode) en houvast aan deze tips is het makkelijk om de perfecte jeans te vinden die bij je past.

Met kleurrijke groet,

Wia & Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *