De klant is het uitgangspunt en mode is onze tool!

Kennis van styling en mode hoort ook bij een kleur- en kledingadvies

Bij de Stijlacademie leren wij onze 35+ cursisten alles over kleuren, kleding en imagostyling. Het mag duidelijk zijn dat wij géén mode opleiding zijn maar ons werkmateriaal is wél de mode. Wij zeggen altijd: mode verandert steeds maar stijl blijft. De kleding in de winkels is de tool, daarmee brengen wij vorm aan een silhouet en kunnen we minpuntjes camoufleren en pluspunten accentueren.

De meeste vrouwen vinden het lastig om de juiste kleding te kiezen. Ze ervaren dat het ze ontbreekt aan inspiratie, en dat ze het moeilijk vinden om kleding met elkaar te combineren zelfs als ze weten welke modellen, materialen en kleuren mooi staan. Styling kun je leren, wij laten je graag zien hoe je met verschillende kledingstukken mooie sets kan maken zodat je er modern en stijlvol uitziet ook als je wat ouder bent.

Een stijlvolle korte broek

Deze shorts zijn lekker zomers en geven je een stijlvolle uitstraling. Kies luxe (uitziende) stoffen en een goed model zo krijgt je hele look een upgrade, zelfs als je benen wat minder mooi zijn.
Vind jij je benen toch niet short-waardig genoeg? Kies dan voor een bermuda.
Vermijd gekreukte of slobberige shorts, dat staat echt minder mooi.

En zo kun je het combineren:

Wat draag je óp je korte broek?

Een mooie top van goede kwaliteit daarmee bewijs je jezelf een eer. Nu horen wij je denken: “Wanneer draag ik dit dan, het is zo netjes“. Voor een dagje strand is dit misschien te chic maar op een mooie zomerdag op een terras, een bezoekje aan een stad, of om te flaneren op de boulevard, is zo’n prachtige top een goede keus.

De spijkerrok is er voor alle leeftijden!

Sommige dames dragen liever geen spijkerrok omdat ze denken dat ze daar nu toch te oud voor zijn geworden. Wij vinden dat iedereen – ongeacht leeftijd en figuur – prima een spijkerrok kan dragen. Anno zomer 2021!

De maxi jurk, heerlijk vrouwelijk!

Een maxi jurk kan iedere vrouw, ongeacht figuur en leeftijd, geweldig staan. Hoe ouder je bent hoe meer effect het materiaal, het model en de kleur hebben op je uiterlijk. Als je weet welke kleuren je flatteren en welk model bij jouw figuur past, dan maak je snel de juiste keuze.

Hebben wij je kunnen inspireren met dit artikel? Wil jij zelf ook leren hoe jij de kleding kunt vinden die past bij jouw kleurtype en die jouw lichaam mooi uit doen komen? Of lijkt het jou leuk om anderen te adviseren met kleur en stijl? In onze opleiding Kledingstylist en Kleurenanalyse leren wij je hoe je met gemak de juiste kleuren en modellen kiest die mensen doen laten stralen.

Heb jij een kledingstuk en heb je er moeite mee om daar de juiste items bij te combineren? Mail ons de foto van het kledingstuk en wij maken een inspiratiebord met jouw kledingstuk als thema!
info@destijlacademie.nl

(De afbeeldingen dienen slechts ter inspiratie en zijn exclusief vermeldingen van verkooppunten)

Groetjes Irma & Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *