En wat doe jij na een opleiding Kleurenanalyse, Kledingstylist en Imagostylist?

Na de opleidingen Kleurenanalyse, Kledingstylist en Imagostylist maakten zij hun dromen waar!

Moet je al een plan hebben als je een opleiding bij De Stijlacademie wilt gaan volgen? Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld. Weet je dat het merendeel van de cursisten nog helemaal geen idee heeft wat ze met de opgedane kennis willen doen? En het leuke is; juist deze cursisten hebben na de afronding van de opleidingen de mooiste ideeën voor het opzetten van een eigen onderneming op het gebied van persoonlijke uitstraling!

Je eigen boutique voor stijladviezen!

Zo droomde Evelyne Kleikers van een eigen boutique met een exclusieve collectie en een vleugje nostalgie. Tijdens de opleidingen Kleur en Stijl ging haar energie weer stromen en kwamen de mooiste dingen op haar pad. Er kwam een leuk nostalgisch pand vrij in het Jekerkwartier in Maastricht en dat bleek uitstekend geschikt om haar droom te realiseren. Nu heeft zij haar eigen kledingboutique Rivièra Retro waar ze ook kleur– en stijladviezen geeft.

Kleur-, kleding- en elegantie advies!

Rebecca Baars is al jaren dans- en bewegingslerares onder de naam Moving Matters. Tijdens de kleur- en stijlopleiding zag zij een mooie verbinding tussen beweging en uitstraling. Binnenkort start zij met het geven van Kleurenanalyses, Kledingadvies en Elegantie advies!

Kleurenanalyse, kledingadvies en elegantie advies

Een make-over salon!

Sandra de Jong besloot naast haar succesvolle fulltimebaan een kappersopleiding te volgen. Ze wilde méér en kwam bij De Stijlacademie de opleiding Kledingstylist volgen zodat ze haar klanten een passend kapsel én mooie kleding aan kan reiken. In januari 2020 opent zij haar eigen salon in Dordrecht, Make-overs by Young. Sandra biedt een leuk dagje uit door het aanbieden van verschillende make-overs. In haar salon vind je een nagelstudio, schoonheidssalon, kapsalon en boetiek in 1!

Word stijlcoach!

Na een carrière van jaren in de verpleging heeft Judith Grooters het roer omgegooid. Ze had aanvankelijk nog geen vastomlijnd plan, het enige dat ze wist was dat ze voelde dat de opleidingen kledingstylist, kleurconsulente en imago-stylist erg goed bij haar pasten. Al snel na het behalen van het laatste certificaat was haar onderneming Jouw Stijlcoach Judith een feit! Een stap die haar werkzame leven positief heeft veranderd en verrijkt! 

Wel of geen plan, al onze cursisten kozen voor een opleiding waarbij ze een hele andere weg in gingen slaan. Ook al was die nieuwe weg soms wat onzeker, het heeft ze wel gelukkiger gemaakt!

“Life is too short to do boring things!”

Wil jij ook weten of de opleidingen van De Stijlacademie bij je passen en of je voldoende passie hebt voor mode, kleding en mensen? Doe dan de test of kom naar één van onze Ervaringsdagen!

Liefs, Irma & Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *