Iedere vrouw kan er fantastisch uitzien in een jeans!

Een jeans voor ieder figuurtype en leeftijd

De jeans of spijkerbroek is het meest gedragen kledingstuk, wereldwijd. Elk jaar weer een succesnummer en niet weg te denken uit onze kast. Toch vinden vrouwen het lastig een goede jeans te vinden die past bij haar leeftijd, haar slanker maakt, charmant staat en toch ook wel weer een beetje stoer oogt. Iedere vrouw kan er namelijk fantastisch uitzien in een jeans, ook wanneer zij wat ouder is!

 

Bootcut jeans, jouw beste vriend!

Het model wat iedere vrouw goed staat is de bootcut-jeans. Deze jeans heeft een wijd uitlopende broekspijp. Deze wijdere broekspijp is een goede tegenhanger voor volle heupen en billen. Het brengt vorm en balans in je figuur. Daarom staat het dames die graag wat voller willen lijken ook prima!

iedere vrouw kan er fantastisch uitzien in een jeans!

 

Wanneer je een jeans graag zakelijk wilt dragen, doe het dan smaakvol. Combineer je jeans met een goede top en mooi paar schoenen of laarsjes.

Let bij de aanschaf van een bootcut op de wijdte van de pijp onderaan. Kijk altijd of deze mooi in verhouding is met je (brede) heupen. Smalle heupen lijken namelijk nog smaller bij een enorm wijde pijp. En een te smalle of een te rechte pijp doen je volle heupen misschien onrecht aan.

 

De skinny jeans, het kan je vijand zijn!

De skinny jeans staat het mooist bij slanke heupen en benen. Ben je wat voller dan wordt de aandacht al snel getrokken naar je heupen, billen en benen. En dat is misschien net niet wat je wilt! Heb je zware heupen en bovenbenen en wil je dolgraag een skinny jeans aan? Koop deze dan niet te strak anders lijkt het of jij jezelf erin heb moeten persen. Kies liever een maatje groter als je niet blij bent met je onderstel.

 

Ik ben slank maar lijk mager in een skinny jeans

Wanneer je een strakke spijkerbroek draagt gecombineerd met een strak topje lijk je dunner. Het is mooier om een strakke jeans te combineren met een wijd vallende top. En een wijde broek staat weer leuker met een strakke top. Wil je echt superslank lijken, combineer je skinny dan met een strakke top én hoge hakken!

iedere vrouw kan er fantastisch uitzien in een jeans!

 

Een jeans met een sweater en sneakers kan slordig overkomen en is heel casual. Maar wanneer je je spijkerbroek combineert met deftige kledingstukken krijgt het een hele andere uitstraling. Probeer het eens, een chique blouse, spijkerbroek en gympen!

 

Broekspijpen worden weer wijder

Gelukkig zie je het langzaam weer terugkomen in het modebeeld, de wijdere pijp. Ook bij de niet-jeansmodellen. Veel vrouwen werden ongelukkig van die strakke modellen. Immers, wanneer we ouder worden neemt ons gewicht ook toe en gaat het vaak op plaatsen zitten die we liever niet onder de aandacht willen brengen. De wijdere broekspijp biedt dan uitkomst.

Ben je gezegend met een paar lange slanke benen en een taille? Dan staan de meeste modellen jou geweldig.

 

iedere vrouw kan er fantastisch uitzien in een jeans!

 

Waar loop jij tegenaan als je op zoek bent naar een spijkerbroek? Of heb je jij je ideale model al gevonden? Plaats gerust een reactie op dit blog hieronder.

 

Groetjes Irma & Marijke

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *