Kleurkaart Spring & Summer 2017

De kleurkaart Spring & Summer 2017 is bekend!

Het nieuwe jaar is nog maar net drie dagen oud en wij kijken alweer reikhalzend uit naar de eerste zonnestralen van de lente. De nieuwe kleurkaart voor de mode is bekend en wij hebben er al zin in! 

December is een gezellige en sfeervolle maand met kaarsjes en de lichtjes in de kerstboom waarin je het met elkaar thuis gezellig maakt met hapjes en drankjes. Warme chocolademelk en glühwein drinken met familie en vrienden, dat is voor ons écht genieten. Wanneer het nieuwe jaar dan weer begonnen is mag het voor ons wel meteen lente zijn. 

 

De nieuwe mode hangt over zeven weken in de winkel

We moeten nog even wachten. Alhoewel, ook weer niet al te lang want over zeven weken hangt de nieuwe voorjaars- en zomermode alweer in de winkel. Wij hebben nagedacht welke kleuren we willen gaan dragen. Welke zijn dat voor jou? Laten we eerst eens samen naar de kleurkaart gaan kijken! 

 

kleurkaart SS 2017

Veel groenen in de kleurkaart

In de kleurkaart zie je redelijk wat groene tinten. Er zijn warme tinten zoals Avocado en Sunny lime tegenover het koele Beryl green. Vivid green is een heldere kleur groen die zowel door lente- als door wintertypes gedragen kan worden. Ook blauw blijft in 2017 veelvuldig voorkomen. Het zijn mooie tinten blauw die zich goed laten combineren met andere tinten uit de kleurkaart.

 

Kleurcombinaties maken met de kleurkaart

Heb je zin in een gewaagde of een opvallende kleurcombinatie? Denk dan eens aan de combinatie van Blithe met Lemon Drop. Dit zijn heldere kleuren die heel geschikt zijn als jij mooi bent met felle tinten. Wanneer je een voorkeur hebt voor gedempte kleuren dan is een heel bijzondere combinatie Purple heather met North Atlantic.kleurkaart Lemon drop and BlitheEen heel rustige, ingetogen combinatie die wij ook prachtig vinden voor een contrasterend zomer- of wintertype is After dark met Bisque. Heb je een lichte uitstraling denk dan eens aan Rosette met Bisque.

 

24 prachtige kleuren in de kleurenkaart

De nieuwe kleurenkaart Spring/Summer 2017 omvat 24 prachtige tinten die je verleiden om eens een nieuwe kleur te dragen. Welke tint hangt er nog niet in jouw kast maar vind je écht prachtig?

Dus, wanneer je ons laat weten welke kleuren je aan je garderobe toe wilt voegen, dan kijken wij met je mee naar de mooiste kleurcombinaties. We horen graag van je!

 

Irma en Marijke

 

2 Replies to “Kleurkaart Spring & Summer 2017”

 1. Wilma Kruithof

  Hallo Irma en Marijke,
  Wat leuk om de nieuwe kleuren voor de lente en zomer al te bekijken. Ik zie wel een paar kleuren die me aanspreken, maar ik weet niet of ze binnen mijn kleurenpalet vallen. Het gaat om : Sunny lime, cream pink, lemon drop, blithe en scuba blue. Ben benieuwd naar jullie suggesties!
  Hartelijke groeten,
  Wilma

  Reply
  • Marijke Boudeling Post author

   Beste Wilma,

   Wat leuk om je enthousiaste reactie te ontvangen. We stellen voor om hier nog eens naar te kijken wanneer we je kleurenanalyse gedaan hebben tijdens de opleiding. Dan kunnen we precies zien welke kleuren bij je passen en welke combinaties mooi zijn. We vinden Blithe met Scuba blue of Blithe met Sunny Lime ook prachtige combinaties! Scuba blue is een tint die bij veel mensen mooi staat. We zijn zelf ook fan van die kleur. We krijgen al zin in lente en zomer als we die prachtige kleuren zien! Groetjes en tot snel, Irma en Marijke

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *