Over Marijke Oostdijck

Een mooi proces

Marijke Oostdijck leidt vrouwen op naar een succesvol bestaan als kleur-, stijl- en imago expert. De rode draad in haar werk is het begeleiden en adviseren van vrouwen in hun uiterlijke presentatie. Door de adviezen gaan vrouwen meer in hun kracht staan. De veranderingen worden zichtbaar aan de buitenkant (kleding, haar, accessoires en make-up), de klant ziet er energiek en mooi uit en het zelfvertrouwen neemt toe. Dat is een prachtig proces!

Het resultaat

Natuurlijk merkt ook de omgeving van de klant de veranderingen op. Dat blijkt wel uit de dochter die haar laatst bedankte nadat haar moeder door Marijke geadviseerd werd. Ze zei: “Mijn moeder ziet er de laatste tijd zo fantastisch uit en ze straalt weer!” De enthousiaste reacties van haar klanten inspireerden Marijke om samen met Irma een opleidingsinstituut op te zetten zodat ze haar kennis door kan geven. Door kleur-, kleding- en imago-adviseurs op te leiden kunnen nog veel meer mensen profiteren van een mooi en passend uiterlijk.

Opleidingen

Na een internationale baan is Marijke in 2002 begonnen met de opleiding beauty & imageconsultant en allround schoonheidsverzorging. In 2004 heeft ze de opleidingen kleur- en stijladvies gevolgd. Daarna volgden allerlei aanvullende trainingen zoals: herenstijl, advies voor de grote kledingmaat, presenteren en solliciteren, dresscodes, zakelijke kleding en dresscodes, werken met shawls, psychologie van kleur, morfologie en psychologie van kleurtypes, communicatiekleuren enz. enz.

Werkwijze

In consulten vindt Marijke het belangrijk dat de klant alle aandacht krijgt. Op een rustige en respectvolle manier reikt ze de klant deskundige tips en adviezen aan die meteen toepasbaar zijn. In cursussen is er veel tijd voor het oefenen van vaardigheden in de praktijk. De omgang met de klant krijgt veel aandacht.

Gezonde voeding

Een andere passie van Marijke is gezond en lekker eten. Haar boekenkast puilt uit van de kookboeken, boeken over vitaminen, voedselcombinaties en de invloed van voeding op je gedrag en welbevinden. Natuurlijk ligt er altijd kleurrijk fruit bij haar in de schaal. Ze vindt het heel belangrijk om te genieten van goed gezelschap, liefst onder het genot van een hapje en een drankje!