Meet&Greet

Kom vrijblijvend kennis maken met De Stijlacademie!

Weet jij al (bijna) zeker dat je een opleiding tot kleurconsulent, kledingstylist of imagostylist wilt volgen? Vind je het ook belangrijk om je eerst goed te oriënteren wáár je die opleiding wilt gaan volgen voordat je je ergens inschrijft?

Dan raden we je aan om je goed te verdiepen in het aanbod. Er zijn veel verschillende opleidingen op de Nederlandse markt. De diversiteit in de kwaliteit, materialen en het aantal lesdagen is erg groot.

De Stijlacademie organiseert een aantal keer per jaar een Meet&Greet. We doen dit speciaal voor jou en andere geïnteresseerden die kwaliteit en professionaliteit belangrijk vinden. Tijdens deze middag leggen we je alles uit over onze opleidingen. We maken graag kennis met jou en laten je de kleurrijke locatie in Barendrecht én de les- en werkmaterialen zien.

Deze middag is gratis met koffie, thee en lekkers!

Wij vinden een goede en positieve sfeer belangrijk, zowel in de kennismakingsbijeenkomsten als in de lessen. Een ontspannen en prettige omgeving maakt dat je goed alle nieuwe informatie tot je kunt nemen. Door middel van vragen en boeiende tips laten we je ervaren hoe we invulling geven aan de opleidingen.

Heeft De Stijlacademie je interesse gewekt en wil je eens komen kijken?

Je bent meer dan welkom op:
Datum: vrijdag 26 maart 2021
Locatie: De Stijlacademie / Trondheim 11-15 / 2993 LE Barendrecht
Tijd: 13.30 uur – 16.00 uur
Aanmelden: via onderstaand formulier
Deelname: gratis

Heel graag tot dan!

Irma en Marijke

En….

We houden graag rekening met je komst. Meld je je daarom aan via het onderstaande formulier?

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats(verplicht)

  Ik meld me aan voor:

  Hoe heb je ons gevonden?

  Mijn motivatie om deel te nemen is:

  Met mijn inschrijving geef ik toestemming aan De Stijlacademie om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring.

  Privacy policy