Onze trainers

Maak kennis met onze professionele trainers!

Bij De Stijlacademie maken we graag gebruik van de expertise van professionals op het gebied van marketing en ondernemerschap. Zo ben je verzekerd van uitstekende lessen die bijdragen aan jouw kennis op het gebied van ondernemen. We stellen onze deskundige trainers graag aan je voor!

 

Larinda Bok / Trainer De Stijlacademie imagostylistLarinda Bok

Imago expert/Bedrijfskundige

 

 

 

Het 6 maanden programma “Aan de slag met je bedrijf wordt verzorgd door Larinda Bok. Ze is een betrokken imageconsultant. Haar passie is het delen van kennis en mensen in hun kracht zetten.

Larinda is lid van het dagelijks bestuur van de Vereniging van Image Professionals  (V.I.P.). In de functie van penningmeester denkt zij mee in het beleid, de kwaliteit en de professionalisering van de de beroepsvereniging. Haar doorzettingsvermogen en Post Bachelor opleiding bedrijfskunde hielpen Larinda om haar Kleur- en Imagopraktijk zichtbaar en succesvol te positioneren.

Larinda kent de worstelingen van een beginnend ondernemer en een startend stylist. Ze werkte jarenlang als manager in de zorg, haar creativiteit en eigenheid kon zij daar onvoldoende kwijt. Hierdoor kwam haar persoonlijkheid niet volledig tot z’n recht. Maar nu, als ondernemer en imageconsultant, voelt Larinda zich als een vis in het water. Ze voert de verschillende professionele en persoonlijke rollen met veel plezier uit. En dat succes gunt zij jou ook!

 

Rosanne van Staalduinen / Trainers De StijlacademieRosanne van Staalduinen

Internet/Online marketing expert

 

 

 

De workshop “Wervende websites & nieuwsbrieven” wordt verzorgd door Rosanne van Staalduinen.

Rosanne is de Online Kanjer bij Buro Staal. Ze is verantwoordelijk voor de online activiteiten van haar klanten. Haar focus ligt op het bouwen van WordPress websites met als doel een zo hoog mogelijke conversie. Ze behaalde haar master Media & Journalistiek aan de Erasmus  Universiteit. Vervolgens heeft Rosanne haar propedeuse Communicatie en Nima Communicatie-A gehaald.

Rosanne helpt ambitieuze ZZP’ers en MKB-bedrijven te groeien. Ze leert haar klanten hoe ze de online mogelijkheden optimaal in kunnen zetten. Bijvoorbeeld: het opzetten en automatiseren van e-mailmarketing. Haar specialiteiten zijn: e-mailmarketing, online copywriting, conversie-optimalisatie en user experience. Rosanne weet uit ervaring hoe lastig het kan zijn om door de (online) bomen het bos te zien. Het is haar gelukt een succesvol bedrijf neer te zetten dankzij het internet. Daar wil ze jou ook graag bij helpen!

 

Janneke de Geus visionboardJanneke de Geus

Focuscoach

 

 

 

De workshop “Zakelijk Zichtbaar met Zelfvertrouwen” wordt verzorgd door Janneke de Geus, de Focuscoach voor vrouwen met een passie of eigen bedrijf en daarnaast #visionboardboss. Ze is dol op plaatjes en quotes. Ze richten je energie en kunnen je optillen tot het niveau waar je wilt zijn.

In de afgelopen tien jaar heeft ze met honderden vrouwen gewerkt aan focus, helderheid en het richten van energie. Dit in de rol van coach, trainer en gastdocent. Je energie voelen en richten is  één van de spannendste dingen die je kunt leren om te creëren en manifesteren. Janneke’s motto: have big dreams, you will grow into them.

 

Terug naar:

Overzicht workshops
Opleiding Kleurenanalyse
Opleiding Kledingstylist
Opleiding Imagostylist

 

Neem contact met ons op

 

 

Alle cursussen, workshops en opleidingen worden gegeven in onze sfeervolle locatie in Barendrecht (Zuid Holland). Vlakbij de snelweg A29 bij Rotterdam en de Randstad. 

Opleiding Imagostyist in Barendrecht Zuid Holland bij Rotterdam en Randstad