Tijd voor een koffiemomentje?

Kom kennis maken met De Stijlacademie!

Weet jij al (bijna) zeker dat je een opleiding tot kleurconsulent, kledingstylist of imagostylist wilt gaan volgen? Vind je het ook belangrijk om je eerst goed te oriënteren wat je precies gaat leren voordat je je ergens inschrijft? En wil jij weten wat er allemaal inbegrepen is bij de opleiding?

De Stijlacademie biedt je zeer uitgebreide en complete opleidingen aan en je werkt met hoogwaardige materialen zoals een prachtig en persoonlijk kleurenpalet en een stijlboekje wat je voor elke klant precies passend af kunt leveren.

De Stijlacademie organiseert op verzoek een Koffiemomentje (we hebben trouwens ook thee…). We doen dit speciaal voor jou wanneer je het prettig vindt om al je vragen te kunnen stellen in een persoonlijk gesprek. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee maken we graag nader kennis met jou en zie je de kleurrijke locatie in Willemstad én de les- en werkmaterialen.

Afbeelding van Brendy Pradana via Pixabay

Zo boek jij je koffiemomentje

Vul onderstaand formulier in en geef aan wanneer je ons graag wilt bezoeken, dan nemen wij contact met je op om de afspraak te maken. Je bent van harte welkom en we kijken er naar uit je te ontmoeten.

Heeft De Stijlacademie je interesse gewekt en wil je onze koffie komen proeven?

Hieronder vind je het aanmeldformulier:

  Je naam (verplicht)

  Je emailadres (verplicht)

  Je telefoonnummer (verplicht)

  Woonplaats(verplicht)

  Ik meld me aan voor:

  Hoe heb je ons gevonden?

  Mijn voorkeur voor datum en tijdstip is:

  Heel graag tot ziens bij De Stijlacademie!

  Marijke en Wia