Waarom je kiest voor De Stijlacademie

Wie mag jou opleiden tot stylist?

Overweeg je een kleur- of stijlopleiding te gaan volgen maar aarzel je nog waar je dat het beste kunt doen? Lees dan dit blog waarom tientallen cursisten je inmiddels zijn voorgegaan en voor De Stijlacademie hebben gekozen. 

Ook Bianca Brakenhoff koos voor De Stijlacademie: zie www.colour2you.nl

Leren met passie

Wil je gedreven en enthousiaste docenten met kennis van zaken? Dat vind je bij De Stijlacademie. Jarenlang in de praktijk door de wol geverfd bij het geven van persoonlijke adviezen gingen vooraf aan het verzorgen van de lessen. Het is belangrijk dat ook docenten zorgen dat ze up-to-date blijven door het volgen van nascholing. Hierdoor krijg jij de meest actuele en deskundige vakkennis.  

Corina Struyk straalt als De Stijljuf: www.destijljuf.nl

Persoonlijke aandacht

Wil je geen nummer zijn maar leren in een kleine en gezellige groep enthousiaste cursisten? Ook dat vind je bij De Stijlacademie. Doordat de groepsgrootte beperkt is tot 6 cursisten krijg je de aandacht die je verdient. De groep is groot genoeg om te leren van elkaar en klein genoeg voor volop aandacht voor al je vragen. Brainstormen met de docent? Ook dat kan!

Leren met succes-garantie

Bij De Stijlacademie kennen we een slagingspercentage van 100%. Met andere woorden: je neemt pas deel aan de examendag als we er zeker van zijn dat je die met succes af gaat leggen. Heb je nog wat extra tijd nodig? Dan maken we daar ruimte voor. Bij De Stijlacademie staat alles in het teken van jouw succes! 

Open en transparant

Bij De Stijlacademie vind je alle informatie op de website zoals bijvoorbeeld de prijzen, de materialen die bij je opleiding inbegrepen zijn etc. Wij houden niet van addertjes onder het gras of geheimzinnig gedoe. Open en transparant daar staan wij voor. Bij ons weet je wat je koopt en wat je ervoor krijgt. Alles wat je nodig hebt om een professionele start te maken is inbegrepen in de prijs. 

De beste kwaliteit

We bieden lange, intensieve opleidingen aan (7 lesdagen kleur, 6 lesdagen stijl en 5 lesdagen imago) maar ook de meest persoonlijke. Onze werkmaterialen zijn afgestemd op een persoonlijk advies voor je klant zodat je niemand in een hokje hoeft te stoppen. Hokjes? Daar houden wij niet van (en je klanten ook niet). Waarom werken met een standaard advies als het ook persoonlijk (beter) kan? 

Prettige sfeer

Open, enthousiast, met aandacht voor iedere cursist, een goede sfeer, hard werken, plezier maken, praktijkgericht, vakvrouwschap. Dat zijn woorden die De Stijlacademie kenmerken. Spreekt je dat aan? Kom dan eens kennis maken! Dat kan in een persoonlijke afspraak of op een Ervaringsdag (op de Ervaringsdag bieden we een ‘proeverijtje’ aan uit onze opleidingen). We horen graag van je! 

Lieve groet,

Irma & Marijke