Wat doen huidskleurige schoenen voor jou?

Schoenen in de kleur van je huid zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Ze zijn veelzijdig en kunnen bij ongeveer alles gedragen worden. Huidskleurige schoenen kun je dragen met jeans, een rok, of een jurk. Het mooie is ook dat ze verkrijgbaar zijn in een verscheidenheid van stijlen, van flats tot hakken en van suède tot leer. Er is dus altijd een model dat past bij jouw stijl en uitstraling. Maar wat doen huidskleurige schoenen voor jou?

Twee paar pumps in huidskleur; suede en leer. Wat doen huidskleurige schoenen voor jou?
Een pump in suède en in leer.

Lange benen

Huidskleurige schoenen creëren de illusie van langere benen. Vooral als je ze draagt met blote benen of een korte broek of rok. Dit komt doordat de kleur van de schoenen de kleur van de huid nabootst. Je schoen valt daardoor minder op en de lijn van je benen lijkt langer. Het dragen van schoenen in dezelfde kleur als je huid kan dus een flatterend effect hebben. Daarnaast zorgt het ook voor een meer gestroomlijnde outfit.

Wat doen huidskleurige schoenen voor jou?
Afhankelijk van de kleur van je huid kan een nudekleur je been verlengen en een zwarte schoen je been verkorten.

Tijdloos

Huidskleurige schoenen zijn tijdloos en raken niet uit de mode. Ze zijn ook een geweldige manier om een statement te maken zonder over-the-top te zijn. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit in de stad. Als je op zoek bent naar een nieuw paar schoenen, overweeg deze dan. Je huidskleurige schoenen ga je veel dragen, want ze passen bijna overal bij.

Kies je huidskleurige schoen afhankelijk van je huidtype.

Wil je meer leren over wat verschillende kleuren en soorten schoenen kunnen doen voor je? Geef je op voor de opleiding Kledingstylist. Hierin komen alle facetten van kleding en lichaamsvormen aan bod, zoals vormgeving en balans, zodat je voor jezelf weet wat het beste bij je past en je kunt anderen een kleding- en stijladvies geven.

Met kleurrijke en stijlvolle groet,

Wia & Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *