Zonder ervaring tóch Imagostylist geworden!

Geen enkele ervaring in de mode en tóch Imagostylist geworden!

“Nu, vier jaar later, kan ik objectiever terugkijken en zie ik een vrouw van 59 jaar die na een ingrijpend levensevent een positieve wending aan haar leven gaf. Van een werknemer die onthutst en trillend op de bank zat, op weg naar een burn-out, naar een levenslustige, energieke onderneemster en imagocoach.” – Larinda Bok

Opleiding Imagostylist

Hierboven lees je een fragment uit het e-book “Geknakt en herrezen” van Imagocoach Larinda Bok van Kleurtalent en Unique Kleur & Stijl.

Larinda heeft verschillende banen in de zorg vervuld waarin ze bij zichzelf het talent ontdekte om mensen te coachen. Na een moeilijke periode van ontslag en bijna een burn-out besloot ze haar hart te volgen en maakte een carrièreswitch.

Ze besloot om te kiezen voor het beroep van imagostyliste hoewel ze geen enkele ervaring had met mode of styling. Dit beroep leek haar ideaal omdat je op een hele andere manier investeert in mensen.

Je begeleidt mensen vanuit een onzekere positie naar de juiste uitstraling in kleur, kleding en stijl om hun innerlijke kracht te vinden.

Imago stylist opleiding


Larinda volgde in 2016 bij De Stijlacademie
de opleiding Kleurconsulent Kledingstylist en Imagostylist. Wij zijn bijzonder trots op Larinda, dat wij haar mochten opleiden en dat zij met de kennis die ze bij ons opgedaan heeft anderen helpt met uitstraling, persoonlijkheid en imago.

Larinda schreef een e-book over hoe zij knakte en herrees om vervolgens op te bloeien tot een gelukkige imagostyliste!

Wil jij haar e-book ook lezen? Ga dan naar de site van Larinda www.kleurtalent.nl 

Wij wensen je veel leesplezier!

Irma & Marijke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *