Een aantrekkelijk uiterlijk is voor iedereen mogelijk

Een aantrekkelijk uiterlijk!

Wij komen ze vaak tegen; vrouwen die zichzelf wegcijferen, ontevreden zijn over hun uiterlijk en daardoor een negatief beeld hebben van zichzelf. Wanneer wij onze klant onder handen nemen ziet zij zich gaandeweg opknappen. Andere kleuren, een passende kledingstijl, een kapsel dat past bij haar leeftijd en gelaatsvorm… Het zijn misschien kleine veranderingen. Maar ze hebben een GROOT effect: een aantrekkelijk uiterlijk!

 

Een aantrekkelijk uiterlijk

 

Ieder mens is mooi

Onze mening is dat ieder mens mooi is. Veel mensen maken zichzelf onbewust onaantrekkelijk door de verkeerde keuzes voor kleding, kleuren en kapsel. En dat is helemaal niet nodig. Want met de juiste kennis over het in balans brengen van je uiterlijke kenmerken ga je veel makkelijker kleding vinden die wél bij je past.

 

Leer van styling programma’s op tv

Wij smullen van programma’s als What not to Wear, Style by jury, Tim Gunn en Gok Wan. Zij laten precies zien hoe een ogenschijnlijke slons kan veranderen in een mooie zwaan. Je hebt het gewoon in je, je weet alleen nog niet de juiste style keuzes te maken voor jezelf.  Van deze programma’s kun je ontzettend veel leren voor het stylen van jezelf.

 

Een aantrekkelijk uiterlijk, waar begin je?

Wij beginnen altijd bij de basis, een figuur- en kleuranalyse en stijladvies. Daarna gaan we kijken hoe het met de inhoud van de garderobe gesteld is. Veel mensen kunnen moeilijk afscheid nemen van hun (tiener-)kleding omdat het bepaalde herinneringen bij ze oproept. Maar gedateerde kleding of te jonge kleding helpt mensen niet verder. Kijk maar eens hoe Stacey en Clinton te werk gaan:

 

 

Loslaten geeft ruimte voor een nieuw uiterlijk

Afscheid nemen van gedateerde kleding, of kleding die meer geschikt is voor je tienerdochter is best even slikken. Daarom ontstaat er in het begin soms weerstand. Maar wanneer je dit overlaat aan een expert en het helemaal los durft te laten kun je verder. Wanneer je jezelf ziet in een nieuwe stijl die wél bij je past…. Dan wil je voor altijd aandacht blijven geven aan jezelf!

 

Van saai naar de mooiste versie van jezelf!

Dat een aantrekkelijk uiterlijk voor iedereen mogelijk is bewijzen de kleding-, stijl- en kapseladviezen in onderstaand filmpje.

 

 

Wat wordt jouw metamorfose?

Wil jij net als Clinton & Stacey of Irma & Marijke ook anderen adviseren en helpen aan meer zelfvertrouwen, zichtbaarheid en er mogen zijn? Dan zullen onze opleidingen Kleurenanalyse, Kledingstylist en Imagostylist jou zéker aanspreken.

 

Vind jij ook dat een aantrekkelijk uiterlijk voor iedereen mogelijk is? Wij zijn heel benieuwd hoe jij hier – als professional of kleding-analfabeet – tegenaan kijkt. Je kunt hieronder een reactie geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *